Din Dubai în Thailanda, prin Paris, Londra și Hong Kong. Brandul Fashiontv a devenit sinonim cu călătoriile de vis în cele mai fascinante destinații de pe mapamond. Dacă anul trecut frumoasele modele selectate de Caravana Fashiontv au avut ocazia să descopere locuri impresionante, 2015 continuă la fel de palpitant!

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă!

Vrei să călătorești cu Fashiontv? Aplică aici!

Ai calități de model și îți dorești o carieră de succes în modeling? Anul acesta se anunță plin de evenimente internaționale de top, iar cu Fashiontv beneficiezi de o primire pe covorul roșu la fiecare dintre ele. Alătură-te echipei noastre de modele și îți oferim oportunitatea de a te face remarcată și de a călători în cele mai exotice destinații. Acum, poți fi chiar tu protagonista prezentărilor de modă, a ședintelor foto și filmărilor, dar și a petrecerilor incendiare care se vor difuza prin intermediul Fashiontv în 193 de țări din întreaga lume.

Caravana Fashiontv 2015 ajunge în cele mai importante orașe ale României pentru a selecta noi talente pe care să le promoveze în lumea modei internaționale.

f-tv_tamao-zoo-trip_january-04-2014_83.jpg

Urmărește programul Caravanei pe www.fpeople.ro, înscrie-te online în secțiunea Fashion Jobs și vino la casting, vrem să te cunoaștem!