A început o nouă ediție a amplei preselecții de tinere modele pe care Fashiontv o desfașoară anual în România. Caravana Fashiontv pornește din nou casting-ul online, dar și preselecțiile organizate în marile orașe ale țării, pentru a descoperi noi talente.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă!

Aplică aici pentru a deveni model Fashiontv!

Ți-ai propus să strălucești pe catwalk-urile de modă internaționale și să devii una dintre româncele de succes cu care își doresc să lucreze designerii importanți ai momentului? Vrei să intri în contact direct cu marile agenții de modele ale lumii, să călătorești în cele mai exotice destinații și să înveți de la profesioniști? Fashiontv îți oferă oportunități sigure și rapide de a te afirma.

Tinere superbe precum Alexandra Andrioaia, Andreea Apetri sau Xenia Gavrilov s-au făcut remarcate anul trecut pe scena modei după ce au fost selectate de Fashiontv România. Povestea lor de succes poate fi și a ta! Dacă ai între 16 și 24 de ani, dimensiuni de model, minimum 1,72 înălțime și ambiție pe măsură, nu rata casting-ul organizat de Caravana Fashiontv în orașul tău!

xenia-andreea-alexandra.jpg

Xenia Gavrilov, Andreea Apetri, Alexandra Andrioaia

Cum te înscrii în Caravana Fashiontv 2015? Urmărește pe Fpeople.ro programul caravanei și vino la casting sau aplică online, în secțiunea Fashion Jobs, care este încontinuu updatată cu cele mai noi joburi din Caravana Fashiontv 2015.