Ca în fiecare an, Fashiontv continuă selectarea și pregătirea celor mai frumoase tinere din Romania prin intermediul Caravanei Fashiontv. Cea mai importantă campanie de recrutare a tinerelor talente din modeling și showbiz desfășurata pe teritoriul României, Caravana Fashiontv selectează în fiecare an sute de tinere care își doresc o carieră de succes în domeniul modei.

Cele mai noi modele recrutate prin intemediul Caravanei au beneficiat la începutul aceste luni de un shooting alături de profesioniști din domeniul fashion.

Machiajul a fost asigurat de Scoala de Make-up ramona Chiriță. Hairstyle de Ana Maria make-up and Hairstyle. Fotografii de Alex Belciuganu.

Modele:

  • Bianca Iordache
  • Iuliana Aldea

Seria de sedinte foto gratuite continuă!  Intră în Caravana Fashiontv și poți participa și tu la evenimentele pe care le pregătim pentru acest început de an! Înscrie-te prin formularul de aici http://bit.ly/caravana_ftv și poți călători în cele mai exclusiviste destinații ale lumii unde vei lua parte la cele mai de top evenimente fashion!

Creează-ți un cont gratuit pe site-ul www.fashionpeople.ro si aplica la job-urile din cadrul sectiunii Fashion Jobs. Poți fi hostess, sampler sau model pentru reclame, să participi la emisiuni tv, prezentări de modă, ședinte foto, evenimente, târguri și expoziții naționale și internaționale. Echipa Fashiontv va găsi pentru tine job-ul ideal, care să se plieze perfect personalității, aptitudinilor și timpului tău liber. Înscrie-te în Caravană și fă-te remarcată!