FashionTV, postul care transmite de la cele mai importante grad-prix-uri din lume si nelipsit de la Grand Prix-ul de la Monaco, este prezent, prin intermediul FashionTV Romania, la editia din acest an a Raliului Aradului.

FashionTV Romania, care se implica in numeroase proiecte de promovare a turismului romanesc la nivel international, va colabora cu Mihai Leu, campionul mondial la box si campion national la raliuri, organizatorul acestui important eveniment. Un eveniment devenit traditie in orasul din vestul tarii, realizat cu sprijinul Primariei din Arad.

Raliul Aradului Atrium Mall se desfasoara intre 8 si 10 mai, iar FashionTV se va implica in programul evenimentului prin acordarea de premii si realizarea unor filmari speciale, dar si prin prezenta la eveniment a unora dintre modelele de top ale FashionTV Romania, printre care si superba Maria Iacob, Miss FTV Romania 2012.

Caravana FashionTV se afla deja in Arad pentru a lua parte la raliu, dar si pentru a descoperi noi talente prin scouting-uri organizate in intregul oras. Tinerele aradence care isi doresc o cariera in modelling sau showbiz pot intalni echipele de scouting FashionTV in locurile publice din Arad si sunt asteptate la casting-ul organizat joi, 8 mai, de la ora 16, la Hotel Continental din Arad (si pot aplica in sectiunea FashionJOBS de aici). Acestora li se ofera sansa de a lucra in echipa profesionista de modele a FashionTV Romania si de a participa la evenimente internationale de anvergura precum Festivalul de Film de la Cannes 2014, care va incepe in curand.

Pentru informatii si imagini in exclusivitate, urmariti www.fpeople.ro, site-ul oficial FashionTV Romania.