Tinerele din Republica Moldova au în această perioadă șansa de a se alătura echipei de modele FashionTV! Reprezentanții de peste Prut ai FashionTV organizează casting-uri în căutare de tinere talente.

Vacanțe gratuite în următoarele 8 săptămâni pe litoralul românesc, participarea Fashion Summer Festival 2014, la concursuri de anvergură precum Miss Litoral și Black Sea Model Awards, defilarea pentru cei mai cunoscuți designeri ai momentului, călătorii în destinații celebre ale lumii și, în egală măsură, șansa de a se afirma la nivel internațional în modelling sunt oportunitățile unice oferite de colaborarea cu FashionTV.

Tinerele interesate să se afirme în modelling trebuie să se înscrie în castingul online organizat aici, pe Fpeople.ro și să se prezinte la preselecțiile organizate de reprezentanții FashionTV în Moldova: designerul Daniel Racovizza, modelul Malvina Kiriac (pentru zona orașului Chișinău) și Aliona Barbei (pentru zona Tiraspol – Transnistria).

Înscrie-te în castingul online pentru Caravana FashionTV în Republica Moldova în secțiunea Fashion Jobs, iar noi te vom contacta. Trebuie doar să ai un profil de model în Comunitatea Fpeople.ro, unde să putem vedea datele tale de contact (lasă-ne numărul tău de telefon, ca să putem lua legătura cu tine) și cât mai multe fotografii actuale cu tine.

Înscrie-te aici!

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! FashionTV îți dă o șansă!

malvina34.jpg

Modelul FashionTV Malvina Kiriac a fost descoperită de Caravana FashionTV în Chișinău

racovizza-cannes_fashiontv_awards-174-of-232.jpg

Designerul Daniel Racovizza și modelul Malvina Kiriac la Cannes 2014