Esti pasionat de turism? Provocarea pentru sustinerea turismului romanesc vine de la fashiontv

Daca ai idei de promovare a turismului romanesc, profitand de oportunitatile la nivel mondial oferite de fashiontv, te invitam sa ne trimiti propunerea ta pe office@fashiontv.com.ro. Noi vom parcurge cu interes propunerea ta si te vom invita sa povestim mai multe despre ce am putea face impreuna pentru promovarea turismului romanesc. Cele mai bune proiecte vor fi implementate, cu sustinerea fashiontv Romania.

De-a lungul timpului, fashiontv s-a implicat in sustinerea turismului, prin promovarea destinatiilor extraordinare din Romania si din intreaga lume. Pentru a pune in valoare frumusetile nationale si internationale, in anul 2014 fashiontv Romania a lansat platforma f.Destination prin care a realizat numeroase campanii de promovare a turismului.

Daca esti pasionat de turism si iti petreci timp in mediul online, te invitam sa profiti de oportunitatile fashiontv.

FASHIONTV ESTE PE LOCUL TREI MONDIAL INTRE POSTURILE TV GLOBALE DE NEW MEDIA.

Site-ul oficial fashiontv.com inregistreaza circa 1 milion de vizitatori lunar.

In social media, fashiontv si-a extins prezenta, totalizand milioane de fani pe retelele sociale :

  • Facebook – dintre cei 1.1 miliarde de utilizatori, pagina fashiontv atrage 12.000 noi fani pe saptamana si este cea mai „talked about“ pagina de fani dintre toate canalele TV prezente pe facebook cu peste 3.1 milioane de “like-uri”
  • YouTube – peste 390.000 abonati, peste 298 milioane de vizionari
  • Google+ – urmarit de peste 2.9 milioane de abonati, cu peste 91.5 milioane de vizionari ale profilului.

Vezi proiectul F.Destinations Mamaia.

Pentru ca sustinerea turismului ocupa un spatiu important in programul fashiontv, in cadrul Galei Fashion Tourism Awards din acest an, s-a lansat un Concurs de Proiecte dedicat tinerilor pasionati de turism. Astfel, fashiontv Romania vine in intampinarea tuturor celor care au idei inovatoare de promovare a turismului romanesc folosindu-se numeroasele oportunitati oferite de fashiontv prin intermediul postului de televiziune, prezent in peste 190 de tari si urmarit de peste 470 de milioane de oameni.

Concursul de Proiecte a fost lansat in seara de 13 martie, la Stejarii Country Club din Bucuresti, aceasta fiind una din noutatile absolute ale celei de-a V-a editii a Galei Turismului Romanesc – Fashiontv Tourism Awards, in prezenta Fondatorului si Presedintelui Fashiontv, Michel Adam.

Sedintele foto gratuite din Caravana Fashiontv 2015 continua!

Fashiontv continua castingurile si sedintele foto gratuite organizand, de curand, o noua serie de sedinte foto la care au participat tinerele selectate in urma castingurilor din cadrul Caravanei fashiontv 2015. Frumoasele fete aspirante la o cariera in modelling au beneficiat gratuit de o sedinta foto profesionala.

Daca iti doresti si tu sa ai parte de sedinte foto gratuite, de job-uri sau iti doresti sa participi la evenimentele fashiontv din tara si din strainatate, inscrie-te in comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit , participa la casting-urile din Caravana Fashiontv 2015 si aplica la joburile din serviciul Fashion JOBS.