Concurs cu premii pentru urmăritorii paginii Fashiontv Romania

Apreciază-ți preferata în cadrul concursului online de voting Miss Universitas pe pagina de Instagram Fashiontv România și câștigă un loc în juriul finalei concursului Miss Universitas by Fashiontv ce va avea loc în luna mai 2021, la București.

REGULAMENT PARTICIPARE LA CONCURSUL

”CÂȘTIGĂ UN LOC ÎN JURIUL CONCURSULUI MISS UNIVERSITAS BY FASHIONTV 2021”

 1. Condiții pentru participare la concurs
 1. Apreciază una sau mai multe concurente Miss Universitas publicate pe Instagram Fashiontv România în perioada 22 februarie – 22 martie 2021.
  1. Urmărește pagina de Instagram Fashiontv România.
  1. Dacă te numeri printre cei care au apreciat primele trei câștigătoare ale concursului Miss Universitas pe pagina de Instagram Fashiontv România, vei participa automat la tragerea la sorți electronică organizată de Fashiontv la finalul Concursului.
 2. Premiile concursului
  1. Premiile constau în locuri în juriul concursului Miss Universitas by Fashiontv ce va avea loc în mai 2021 la București.
 • Se va acorda un număr total de șapte (7) locuri în juriul concursului Miss Universitas by Fashiontv ce va avea loc în mai 2021 la București.
 • Desemnarea câștigătorilor
  • Premiile se vor acorda prin tragere la sorți electronică a șapte (7) dintre participanții la concurs care au îndeplinit cumulativ toate condițiile de Punctul 1 – ”Condiții pentru participare la concursul cu premii”.
  • Fiecare dintre cei șapte (7) participanți extrași la tragerea la sorți vor câștiga câte un loc în juriul finalei concursului Miss Universitas by Fashiontv ce va avea loc în luna mai 2021, la București.
  • Tragerea la sorți va fi efectuată de către Fashiontv România și se va desfășura la finalul concursului online  de voting Miss Universitas.
 •  Validarea câștigătorilor
  • Pentru ca un Participant să poată fi validat drept câștigător al Concursului, este necesară îndeplinirea cumulativă a tuturor condițiilor de la Punctul 1 – ”Condiții pentru participare la concursul cu premii”.
  • Participantul desemnat câștigător va fi contactat prin mesaj privat pe pagina acestuia de Instagram, de către Fashiontv România, în primele 2 zile lucrătoare de la momentul finalizării tragerii la sorți. în cazul în care prin aceasta modalitate câștigătorul nu va răspunde în termen de 48 de ore de la momentul în care a fost informat prin mesaj privat, va fi invalidat și se va trece la validarea rezervelor, care va fi făcută după același procedeu.
 • In cazul in care niciuna dintre cele 5 de rezerve nominalizate nu poate fi validată, Fashiontv va mai realiza o nouă tragere la sorți.
 • Anunțarea câștigătorilor
  • Anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea pe pagina de Instagram Fashiontv România, în termen de 7 zile calendaristice de data încheierii procesului de validare a câștigătorilor.