Malvina Chiriac, in urma castigarii titlului “Black Sea Model Award 2012”, a calatorit alaturi de Fashiontv in Singapore. Frumoasa moldoveanca, a participat la Grand Prix-ul care a avut loc pe circuitui Marina Bay. Aici a luat parte la filmari pentru celebra emisiune F Destination difuzate de Fashiontv international, urmarita in peste 193 de tari. Malvina a filmat pentru Fashiontv si in minunata gradina Bay South, o atractie futuristica, care prin frumusetea si originalitatea sa atrage annual milioane de vizitatori. Si pentru ca aceasta calatorie sa aiba toate ingredientele pentru a fi reusita, filmarile au continuat la petrecerea Euphoria Grand Prix, una dintre cele mai in voga evenimente din perioada curselor de Formula 1.

Iti doresti si tu calatorii, distractie, colaborari cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor? Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele! Fashiontv nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Participa si tu la castingurile Fashiontv din tara sau incrie-te printr-un cont gratuit pe site-ul fpeople.ro! Fashiontv crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!