Cochetezi cu modelingul, însă ai și alte pasiuni sau obligații? Ești studentă sau încă la liceu și nu vrei să îți neglijezi studiile, însă ți-ai propus să îți câștigi propriii bani, iar lumea modei te atrage mai mult ca oricând? Caravana Fashiontv este oportunitatea pe care o așteptai!

Ce îți oferim? Joburi plătite și șansa unui program flexibil, care îți permite să lucrezi ca model, hostess sau sampler doar în weekend-uri și vacanțe, fără contracte exclusiviste care să îți pună condiții fixe. Fashiontv îți oferă șansa unei colaborări de la distanță și adaptată programului tău, chiar dacă locuiești sau studiezi în alt oraș decât Bucureștiul.

Câștigi cu Caravana Fashiontv! Aplică aici!

Fashiontv te introduce în fascinanta lume a modei, te propulsează pe cele mai râvnite catwalk-uri și te ajută să devii model în prezentări și shooting-uri pentru designerii importanți ai momentului! Cu Fashiontv, călătorești în cele mai frumoase destinații ale lumii și lucrezi doar cu profesioniști.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă!

maruta-andra-joburi

Înscrie-te în Caravana Fashiontv 2015! E simplu: urmărești programul pe fpeople.ro, aplici online în secțiunea Fashion Jobs și vii la casting-ul pe care îl organizăm în orașul tău!