Frumusețea și inteligența româncelor nu pot fi oprite de nimic! Așa că, la început de 2021, ne pregătim pentru cel mai important concurs de frumusețe ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor, într-un eveniment de înaltă clasă, cu premii spectaculoase în valoare de 30.000 de euro! În plus, primele 3 finaliste se vor califica automat în concursurile internaționale Miss Fashiontv Black Sea și Miss Fashiontv Europe 2021!

Miss Universitas este un eveniment anual de înaltă clasă în cadrul căruia participantele au ocazia să strălucească pe podium și să-și demonstreze personalitatea și inteligența, în ținute vestimentare spectaculoase. Frumusețea lor va fi pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, designeri, la fotografi și cameramani.

Concursul se adresează tuturor studentelor de pe teritoriul României și Moldovei, concurentele fiind alese din cadrul tuturor universităților din aceste țări.

Pentru a fi admise la concurs, canditatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă un aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani şi 26 de ani, să aibă înălţimea de minimum 1,70 m.

La sfârșitul serii vor fi desemnate 3 finaliste. Acestea se vor califica automat în concursul internațional Miss Europe, unde vor putea cățtiga titlul de Miss Europe 2021, dar și premii de nivel internațional!

Premiile concursului Miss Universitas 2021:

  • ședințe foto și video cu profesioniști, pentru crearea unui book de model international
  • ținute, accesorii și cosmetice de la branduri de top
  • weekenduri all-inclusive gratuite la mare, in resorturi de top de pe litoralul românesc
  • cursuri gratuite de marketing online & styling
  • participarea la evenimentele Fashiontv din Hong Kong, Paris, Londra, Milano si Dubai.

Toate concurentele selectate să participe la Miss Universitas vor fi premiate cu tratamente cosmetice sau ținute vestimentare. Concursul se va bucura și de promovare internațională prin intermediul televiziunii Fashiontv, cea mai importantă televiziune de fashion din lume.

Pentru a vă înscrie la casting, accesați formularul de mai jos.

Imagini de la edițiile trecute ale concursului Miss Universitas