Ești model sau ai calități de model? Poți să ai câștiguri suplimentare îmbinând modellingul cu vacanța de vis!

Înscrie-te la casting și poți câștiga între 500 și 10.000 $ participând la realizarea cataloagelor de prezentare pentru un cunoscut brand de lenjerie, campanie a cărei realizare va avea loc pe insula Bali din Indonezia.

Etape:

  1. În baza castingului realizat de Fashiontv, modelele selectate vor participa la o prima ședință foto în Bali. Fiecare model va primi pentru acestă ședință 500$/persoană.
  2. În urma primei ședințe foto din Bali, dintre modelele participante vor fi alese 3 modele care vor face o campanie extinsă, timp de 6 luni, brandului de lenjerie, campanie pentru care fiecare model va primi 10.000 $.

Înscrie-te în formularul de mai jos și vei fi contactată de echipa Fashiontv în cel mai scurt timp. Mai multe informații pot fi solicitate la telefon 0728 964 477, prin email la models@fashiontv.com.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Fashiontv Romania https://www.facebook.com/fashiontv.com.ro/

Îmbină jobul de model cu o vacanță de vis pe insula Bali, unde modelele Fashiontv au participat la evenimente, pozând și filmând pentru campanii de promovare Fashiontv (vezi foto și video mai jos).