Prima seara a festivalului Fashion Summer Festival Mamaia 2015, in cadrul Romanian Fashion Weekend, a fost deschisa cu prezentarea “Wild” a lui Catalin Botezatu.

Modelele fahsiontv, prezente de altfel in mai toate prezentarile designerului, au aparut in lumina reflectoarelor, intr-un amestec de sauvage rafinat, eleganta si senzualitate, cu tinute si coafuri extarvagante care au atras atentia publicului si au starnit ropote de aplauze.

Nici colectiile celoralalti designeri participanti in festival nu au fost mai prejos: Maria Simion care spune despre colectia ei “Wonder Lolita” ca se remarca prin combinatia perfecta de romantism si inocenta copilareasca, Louis Purple cu acel “quleque chose al barbatului modern”, Frankie Garage, finete si calitate iar Lashez, cu o colectie exclusiva pentru acest eveniment semnata acealsi Catalin Botezatu.

Explozivul Admiral C4C, alaturi de concurentele Miss Litoral, a incheiat prima seara. Concursul Miss Litoral 2015 se desfasoara pe parcusul acestui weekend, duminica fiind anuntate castigatoarele. Romanian Fashion Weekend se incheie cu un recital exceptional al artistului Marcel Pavel.

Vezi aici galeria foto: