Simona a avut o vara pe cinste: a castigat cel mai important titlu oferit de FashionTV in concursul Black Sea Model Awards 2013. Retineti-i numele, pentru ca sigur veti mai auzi de ea: Simona Mindila. Pariul FashionTV pentru o cariera de top-model.

Simona Mindila este castigatoarea titlului Black Sea Model, din cadrul concursului international Black Sea Model Awards desfasurat in luna august 2013 pe scena Summer Fashion Festival din Mamaia. Castigarea marelui premiu de catre o constanteanca a fost un plus in promovarea turismului de pe litoralul romanesc, Simona fiind o imagine a litoralului si a orasului ei, Constanta. Totul s-a intamplat datorita inscrierii in Caravana FashionTV.

Simona are 1,81 metri inaltime si e eleva la Liceul Traian din Constanta. Isi doreste sa calatoreasca, iar o cariera de model ii poate indeplini acest vis: „Mi-ar placea sa vad toate continentele ”, ne spune. Acest lucru devine posibil prin intermediul FashionTV. Simona a fost deja promovata in peste 193 de tari in cadrul concursului care a fost transmis live pe fashiontv si a prezentat pentru designeri si branduri precum Dolce&Gabana, Laura Olteanu, Catalin Botezatu, Sabres Fashion, Guess, Stefanel, Vero Milano, WalidAtallah.

Visul Simonei continua sa se indeplineasca, ea urmand sa calatoreasca spre destinatii speciale prin intermediul fashiontv si sa defileze pe podiumurile din Dubai, Monte Carlo, Cannes, Singapore, Hong Kong.