Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa! Vino alaturi de noi in Caravana Fashiontv! Pentru detalii vino pe www.fpeople.ro si inscrie-te gratuit pentru a participa la casting.

Intra in minunata lume a modei! Fa parte din comunitatea fpeople.ro si vei beneficia de castiguri permanente, gratuitati la saloane de infrumusetare si magazine din toata tara, portofolii foto gratuite. Detalii pe www.fpeople.ro

Vrei sa devii model, actrita, prezentatoare tv, sa fii aleasa pentru campanii publicitare? Vrei sa participi la Bucharest Fashion Week, Fashiontv Summer Festival, Miss Litoral, Miss FTV Romania sau la evenimentele Fashiontv din intreaga lume? Vino alaturi de noi in  Caravana Fashiontv. Pentru detalii inscrie-te gratuit pe www.fpeople.ro .

Fashiontv lanseaza prima editie a Caravanei Fashiontv. Pentru ca in Moldova sunt cele mai frumoase fete din Romania, primul tur al caravanei incepe de aici. In aprilie ne poti gasi in Bacau, Focsani, Piatra Neamt, Roman.. urmeaza Iasi, Suceava, Botosani. Caravana Fashiontv isi va continua turul prin tara, ajungand in faza a doua in Transilvania, Banat, Oltenia si sudul tarii, iar in vara va fi pe litoral..intra pe fpeople.ro pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

Pentru inceput, vom organiza casting in BACAU si in FOCSANI. Te asteptam sa ni te alaturi pentru a participa  la urmatoarele evenimente organizate de Fashiontv.

In Bacau, Focsani si Piatra Neamt te poti intalni cu scouterii Fashiontv incepand cu 17 aprilie!