In urma castingurilor organizate in Bucuresti si Constanta, echipa noastra s-a extins, iar fetele selectate au beneficiat deja de deplasari la Cannes, Milano si Viena.

Diana Sbuciumelea, Alexa Dinescu, Roxana Popirtac si Valentina Petrencu au fost cele patru reprezentate ale FashionTV Romania la Milano. Tinerele au avut filmari la evenimente importante, au dansat si s-au simti bine la Just Cavalli Café, iar in timpul liber au vizitat capitala italiana a modei, cunoscuta a fi un paradis al cumpărăturilor, fotbalului, operei şi a vieţii de noapte.

Calatorii, distractie, colaborari cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor! Ce iti poti dori mai mult? Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele! FashionTV nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Participa si tu la castingurile FashionTV din tara! FashionTV crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!