Din luna octombrie, Fashiontv începe un nou proiect de succes în colaborare cu Royal Investements Abu Dhabi. Astfel, Fashiontv va realiza cel mai mare proiect fashion din lume!

Dubai și lux sunt aproape sinonime. Oraș al viselor devenite realitate, Dubaiul găzduiește cel mai înalt turn din lume, cele mai spectaculoase insule artificiale în formă de palmieri, dar și o flotă de mașini de poliție care înclude un Ferrari, un Lamborghini și un Bugatti Veyron de 2,5 milioane de dolari. Pentru a spori fascinația acestui oraș, Fashiontv plănuiește unul dintre cele mai spectaculoase proiecte de fashion din lume, proiect ce va fi găzduit în Dubai.

Proiectul constă în construirea unei insule Dubai Fashioncity by Fashiontv. Acest proiect va fi coordonat de Fashiontv Romania pe toată perioada desfășurarii lui.

Acest proiect este unul de o anvergură fără precedent la nivel mondial, urmând să înglobeze sub umbrela Fashiontv: hoteluri, așezări rezidențiale, un mall, o academie de modă, cluburi, restaurante, cafenele, sală de spectacole și de expoziții. Toți cei din industria fashion vor beneficia de facilități și reduceri speciale în Dubai Fashioncity by Fashiontv.

Primele evenimente desfășurate vor fi cele de prezentare a proiectului. Acestea vor avea loc în cele mai importante locații din lume: Dubai, Londra, Paris, Hong Kong și București. Aceste evenimente vor fi urmate de spectacole fashion având ca protagoniști cei mai celebri designeri din lume.

Frumoasele modele Fashiontv Romania vor străluci pe podiumurile din fascinantul Dubai, prezentând colecțiile unor branduri internationale. Echipa Fashiontv va realiza clipuri în cele mai faimoase și fashion locații turistice din Emirate și va da tonul petrecerilor printr-o serie de Fashiontv Parties!

Îndrăznețul proiect în parteneriat cu Royal Investments Abu Dhabi dorește să transforme Dubaiul în punctul central al creativității și trendsetting-ului, atrăgând astfel cei mai buni designeri și cele mai frumoase modele din lume.

DUBAI VA FI DIFERIT DE CELELALTE CAPITALE ALE MODEI, MILAN SAU PARIS. DUBAI ÎȘI VA CONSTRUI PROPRIA SA IDENTITATE, ÎNCORONATĂ DE LUX ȘI FRUMUSEȚE.