La începutul lunii februarie, Bucureștiul a fost gazda celui mai mare târg dedicat turismului autohton.

Pentru că Fashiontv Romania a sprijinit întotdeauna turismul românesc atât la nivel național prin promovarea celor mai importante destinații turistice locale, cât și la nivel internațional prin intermediul canalului de televiziune Fashiontv în cadrul rubricilor F Destinations, echipa Fashiontv Romania a participat și anul acesta la Târgul de Turism al Romaniei 2017.

Joi, 16 februarie, o dată cu aniversarea Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Fashiontv Romania a sărbătorit alături de invitații Târgului de Turism al României într-una dintre cele mai selecte destinații bucureștene – Grand Hotel Phoenicia.

Printre cele mai importante momente ale serii s-au numărat proiecții ale celor mai populare clipuri de promovare turistică ce au făcut înconjurul lumii prin televizarea lor pe Fashiontv International: clipuri de prezentare a evenimentelor Fashiontv din Mamaia, de la Cannes, Monte Carlo, sau prezentări ale galelor de turism organizate de către Fashiontv Romania an de an.

Seara s-a încheiat cu o prezentare de modă marca Fashiontv, frumoasele modele și îngerași fashiontv defilând pe scena Grand Hotel Phoenicia București în deja celebra colecție Fashiontv by Cătălin Botezatu.