Iata cum decurge make-up-ul si hair-styling-ul modelelor inainte de un photo-shooting. Intr-o atmosfera degajata, pe ritmuruile celor mai ascultate hit-uri, cateva dintre cele mai noi tinere recrutate in Caravana Fashiontv 2015 au avut parte de o experienta noua si inedita, ne spun ele:

”Ne-am simtit foarte confortabil in prezenta echipei Fashiontv, chiar daca a fost prima noastra sedinta foto. Machiajul si coafiurile au fost senzationale. A fost o experienta frumoasa si constructiva pentru noi!”

Make-up artistii de la Top Make-up Adrian Pescariu, s-au asigurat ca machiajul fetelor sa fie inedit, acestea fiind impresionate de schimbarea radicala de look pe care au suferit-o.

Bassam Dabbas, hair-stylist-ul de la cel mai fashion salon, Oana Marica Beauty Studio, le-a incantat pe fete cu coafuri extravagante si jucause.

Si iata, dupa ce transformarile fetelor sunt gata, suntem pregatiti sa incepem photo-shooting-ul care promite sa le ofere noilor modele o experienta de neuitat.

Multumim Top Make-up Adrian Pescariu si Oana Marica Beauty Studio.

Vezi galeria foto cu imagini exclusive de making-of!

Nu uitat! Daca iti doresti si tu sa ai parte de sedinte foto gratuite, de job-uri sau iti doresti sa participi la evenimentele fashiontv din tara si din strainatate, inscrie-te in comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit , participa la casting-urile din Caravana Fashiontv 2015 si aplica la joburile din serviciul Fashion JOBS.