Peste 35 de modele FashionTV Romania au participat luni, 17 februarie, la un eveniment exclusiv marca FashionTV, care va fi difuzat pe celebrul post tv dedicat modei internationale. Tinerele romance vor aparea, asadar, pe postul FashionTV alaturi de cele mai bine cotate modele ale momentului si de celebritati din toata lumea.

In interiorul luxos al Casei Vernescu, tinerele, unele dintre ele proaspat intrate in echipa Fashiontv Romania, altele modele cu experienta, au pus in valoare, in fata camerelor de filmat, tinute semnate de designerul Catalin Botezatu si brandul romanesc Atmosphere Fashion.

Organizat la nivel profesionist, evenimentul face dintr-o serie de serate speciale Fashiontv gazduite la Casa Vernescu, avand ca scop promovarea talentelor in modeling descoperite prin intermediul platformei Fashion Jobs de pe Fpeople.ro.

FASHION JOBS este principalul serviciu prin care modelele Fashiontv au fost recrutate pentru acest eveniment. Tinerele au fost selectate dupa ce s-au inscris in Carvana Fashion prin intermediul comunitatii fpeople.ro si au aplicat cu ajutorul acestui nou serviciu de recrutare. Lansat de curand pe platforma Fpeople.ro a Fashiontv Romania,Fashion JOBS este primul serviciu de recrutare online pentru industria modei si frumusetii. Inscrie-ti si tu profilul in comunitatea aici si aplica la joburile disponibile aici.

untitled-1.jpg