Lumea cinematografiei și a modei își concentrează atenția în aceste zile asupra European Film Market de la Berlin,  festival de film de notorietate ce are loc zilele acestea în capitala Germaniei.

Editia 2016 a celebrului festival de film este o nouă ocazie pentru o mulțime de vedete internaționale și personalități să pășească pe covorul roșu și să ia parte la evenimente strălucitoare. Cu această ocazie, FashionTV anunță lansarea ultimei producții marca F Films, pelicula cinematografică Exodus to Shanghai. Vizionarea filmului va avea loc pe 12 februarie începând cu ora 19, la Deutche Film und Femsehakademie Berlin, Postdamer Strasse. Premiera va fi sărbatorită printr-un after party susținut de către FashionTV în The Pearl Club Berlin, Fasanen Strasse 81, începând cu ora 22.00.

Exodus to Shanghai spune o poveste bazată pe fapte reale. O poveste de dragoste între Vest si Est, evrei și chinezi uniți de pasiunea lor pentru vioară, această iubire fiind întreruptă de invazia naziștilor în Austria în 1938. Cu multe aventuri și acțiune, aceștia fac un exod din Viena pentru a ajunge în Shanghai.

Producția Exodus to Shanghai a fost filmată în România, de către Castel Films Studio, întreaga producție bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerț Bilaterală România – China, prin reprezentantul său, domnul Wang Yan. Mai mult decât atât, Exodus to Shanghai are sprijinul Ambasadei Chinei și a Administrației Naționale de Cinematografie din China de a fi distribuit pe piața cinematografică din China. Filmul este regizat de către regizorul englez Anthony Hichkox, acesta fiind recunoscut pentru alte 28 de producții cinematografie hoolywoodiene de succes. De asemenea, personajele prind viață cu ajutorul unor actori de excepție, cum sunt Markus von Lingen, Maia Morgenstern, Yara Benben, Alexandre Nguyen și mulți alții.

Deoarece FashionTV România a fost producătorul pe perioada filmărilor din România, echipa FashionTV România, împreună cu modelele-îngerași binecunoscute, va fi prezentă la evenimentul din 12 februarie din Berlin.

Ne vedem pe covorul roșu!