Dacă ar fi să alegi cea mai luxoasă destinație a modei, ce ai alege?

Ei bine, Fashiontv a ales deja. Este vorba de cel mai scump oraș din lume, locul unde găsești cele mai mari malluri de cumpărături din lume, dar și faimos pentru somptuoasele sale insule artificiale. În colaborare cu Ministerul Turismului din Dubai și Departamentul Guvernamental de Evenimente, Fashiontv continuă linia celor mai importante prezentări și evenimente din industria modei și frumuseții, într-una dintre cele mai eclectice și exclusiviste destinații din lume – ineditul Dubai. Fashiontv adaugă grandoare și strălucire acestui oraș unic prin lansarea unui nou sezon de evenimente marca Fashiontv.

Pe parcursul noului sezon de evenimente vor fi realizate prezentări ale celor mai cunoscute branduri internaționale, vor fi realizate clipuri în cele mai faimoase locatii de atracție turistică, dar vor avea loc și Fashintv Parties!

Echipa Fashiontv România este deja în Dubai pentru a pregăti foarte multe surprize. Pe parcursul săptămânii ce urmează va avea loc lansarea biroului Fashiontv din Dubai, dar și evenimente conexe, ce vor lansa noua colecție de ochelari Fashiontv Eyewear 2016, cât și produsele Fashiontv. Michel Adam, fondatorul Fashiontv, va fi alături de modelele și echipa Fashiontv România, pe parcursul acestor lansări. În următoarele 6 luni vor avea loc peste 20 evenimente produse de echipa Fashiontv în Dubai.

Pentru a fi la curent cu evenimentele Fashiontv din Dubai, urmăriți www.fashionpeople.ro.