Unul dintre locurile cele mai spectaculoase de pe harta lumii, Dubaiul, este în prezent un spațiu cu oportunități extraordinare în modă, modeling și frumusețe. Designeri extrem de talentați și branduri de lux au ales să își dezvolte afacerile pe fabulosul teritoriu din Orientul Mijlociu. Dubai este și destinația în care va ajunge, în luna noiembrie, noua colecție de accesorii F Eyewear.

Prezentată deja la Paris, în timpul săptămânii modei de la începutul acestei toamne, colecția de ochelari de soare, rame și lentile de contact lansată de FashionTV a fost primită cu aprecieri la superlativ și va beneficia de un turneu de promovare în mai multe destinații importante ale lumii.

Evenimentele de promovare a colecției F Eyewear vor ajunge în perioada 17-25 noiembrie 2014 în Dubai, fiind organizate de FashionTV România și vor include prezentări de modă, filmări pentru postul internațional FashionTV, participarea la târguri expoziționale și la petreceri exclusiviste.

20 de modele FashionTV România vor fi invitate să participe la evenimentele din Dubai. Ai calități de model? Aplică aici la castingul pe care îl organizăm online și poți fi selectată să faci parte din echipa de modele care pleacă în Dubai cu FashionTV România!