La începutul lunii aprilie echipa Fashiontv Romania a călătorit la New York, la invitația studiourilor de producție de film Julius Nasso Productions, nume de referință în industria hollywoodiană, cu peste 30 de ani de experiență în producerea de filme premiate în întreaga lume.

Printre cele mai cunoscute titluri semnate de Julius Nasso Productions se află Once upon a time in America, Under siege, The Patriot, Narc, In enemy hands, Trailer Park Boys sau The Mummy. O dată cu deplasarea la studiourile Julius Nasso Productions, au avut loc negocieri pentru realizarea unor filme în colaborare cu Fashiontv, filme a căror producție va avea loc  în Europa și America.

Astfel,  modelele Fashiontv au avut oportunitatea de a vizita platourile și studiourile de filmare ale  Julius Nasso Productions, dar și cele mai importante atracții turistice ale New York-ului, precum Statuia Libertății, Trump Tower sau Rockefeller Center.

În urma negocierilor și castingurilor din New York, modelele Fashiontv vor fi protagonistele peliculelor produse de Julius Nasso Productions în colaborare cu Fashiontv, luând astfel parte la proiecte impresionante alături de cei mai pricepuți profesioniști din domeniul cinematografiei și împărțind platoul cu actori celebri precum Armand Assante sau Steven Seagal.