In weekend-ul care marcheaza inceputul sarbatorilor de iarna, Fashiontv Romania este producatorul evenimentului de deschidere a F Studio Café din capitala austriaca.

Modelele de top ale Fashiontv Romania vor prezenta colectii semnate Catalin Botezatu, Atmosphere Fashion, dar si colectii ale designerilor de top din Austria.

Conceptul F Studio Café se bazeaza pe participarea saptamanala a celor mai importante branduri internationale prin prezentari intr-un cadru select. Acest concept este realizat de Nelu Mirea, producator Fashiontv International, numit direct de catre Michel Adam, presedintele Fashiontv.

In aceasta iarna Mos Nicolae le gaseste pe modelele de top ale Fahiontv Romania chiar langa Opera din Viena, pe Wiener Staatsoper Strasse, in cea mai frumoasa atmosfera de sarbatoare din Europa, unde frumoasele modele vor promova Romania si turismul romanesc.

Andreea Apetri, Diana Cerciu,Alexandra Andrioaia, Iulia Mereuta, Diana Sbuciumelea, Ciritel Ana, Roxana Popirtac, Iuliana Zaborot, Cristiana Lazar, Amalia Santa, Andreea Ursu, Iulia Todosi si Alina Georgescu sunt norocoasele care au fost alese sa faca parte din echipa de modele Fashiontv, in acest week-end la Viena.

Pe langa activitatile de modeling, ele au avut ocazia, si de aceasta data, sa participe la evenimente care sa le aduca alaturi de vedete de talie internationala. Tinerele au fost foarte norocoase sa-l intalneasca de data asta pe legendarului Klaus Meine, vocalistul trupei Scorpions, de la care nu au obtinut doar autografe, ci si povesti despre viata sa alaturi de cea mai cunosuta trupa de rock a tuturor timpurior.

1461609_659129370776874_1407434175_n.jpg

Frumoasele romance l-au cunoscut si pe actorul Rick Yune (cunoscut pentru rolul sau din seria Fast and Fuorious), cu care au facut o multime de fotografii si au discutat despre urmatoarele sale proiecte cinematografice. Tot in seria personalitatilor sonore pe care modelele Fashiontv le-au cunoscut la Viena s-a numarat si Felix Baumgartner, austriacul care a reusit în 2012 sa intre in istorie prin saltul sau din stratosfera.

1457752_771664599516894_1774351291_n.jpg

Zile de sarbatoare, distractie, celebritati si prezentari de moda sunt ingredientele sejurului perfect in capitala Austriei de care modelele noastre se bucura in aceasta perioada: “A fost o experienta unica pentru noi si credem ca foarta multa lumea si-ar dori sa traiasca aceleasi experiente de care ne bucuram acum”, marturisesc fetele.

Daca iti doresti si tu o sansa ca a fetelor, inscrie-te in Caravana Fashiontv sau fa-ti un cont pe site-ul oficial Fashiontv Romania, www.fpeople.ro! CLICK AICI: http://www.fpeople.ro/comunitate/

Descopera galeria de mai jos si vezi cum s-au distrat modelele Fashiontv la Viena!