“Feminitatea este atemporala si nu avem nevoie de motive speciale pentru a o sarbatori.”

Acesta este motto-ul dupa care se ghideaza echipa de stilisti profesionisti Oana Marica Beauty Studio. Ei sunt cei care au avut grija ca, pe tot parcursul verii, modelele si participantele competitiilor Fashiontv Summer Festival Mamaia 2015 sa straluceasca in lumina reflectoarelor.

Oana Marica este proprietara celui mai cunoscut salon de frumusete din capitala. Cu aceeasi idee in minte, a frumusetii privita ca o celebrare a feminitatii, Oana s-a preocupat de beauty-ul tuturor participantelor la Fashiontv Summer Festival Mamaia 2015. Acestea au prezentat colectii ale celor mai importanti designeri nationali si internationali, pe cea mai mare scena de moda de pe litoralul romanesc, amplasata in Piata Cazino Mamaia, scena ce a devenit, pe parcursul verii, hotspot-ul celor mai importante evenimente si prezentari de moda.

Colaborarea Fashiontv Romania cu Oana Marica Beauty Studio merge mai departe de atat. Oana, impreuna cu echipa ei de stilisti profesionisti, se numara printre partenerii nostri vechi si de incredere, fiind prezenti alaturi de Fashiontv Romania la evenimente importante de moda organizate la Cannes, Viena, Istanbul, Hong Kong, Dubai sau Milano.

Oana Marica este si ea fost model Fashiontv Romania, fiind premiata cu titlul de Miss Turism pe aceeasi scena pe care defileaza acum fetele de al caror beauty se ocupa echipa ei de profesionisti. Titlul „Miss Turism 2010” a facut-o ambasadoarea turismului romanesc, timp de un an. Astfel a inceput frumoasa colaborare cu Fashiontv, calatorind si participand la evenimente internationale.

Ideea sa de business, care luat amploare cu rapiditate, i-a adus nenumarate laude, aprecieri si cuvinte favorabile din partea colegilor specialisti de breasla, dar si premii. Anul trecut ea a primit “Celebrity Awards by Luxury Events”, un premiu care ii consolideaza pozitia in clasamentul celor mai de succes femei de afaceri.

Oana Marica Beauty Studio se remarca prin echipa de profesionisti, produsele de lux si aparatura de ultima generatie. Ofera, de asemenea, si o gama ampla de produse si tratamente corporale inedite, adaptate fiecarei femei.

“Frumusetea inseamna stil, iar stilul inseamna seductie si atitudine laolalta”, considera Oana Marica, iar noi, ca promotori ai stilului si ai frumusetii, nu putem decat sa fim de acord cu ea.