In continuarea activităților de promovare a turismului și frumuseților românești, FashionTV România organizează în 7 și 8 aprilie două evenimente care vor celebra și oferi recunoaștere valorilor pe care le are România: Gala Turismului Românesc și București Capitală Europeană.

Evenimentele vor avea loc la World Trade Center Bucharest, iar pe parcursul celor două zile invitații vor lua parte la un program special din care nu vor lipsi prezentările de modă, momentele artistice și vor fi oferite premii.

Cele mai reprezentative destinații și servicii de turism de pe teritoriul țării noastre, dar și instituțiile care au susținut și promovat turismul românesc, vor fi premiate în 7 aprilie la Gala Turismului Românesc. Gala anuală organizată de FashionTV România a ajuns la ediția a IV-a, ea având ca scop stimularea investitorilor din industria turistică prin evidențierea și promovarea realizărilor acestora în decursul anului 2013.

A doua zi, în 8 aprilie, festivitatea va aduce în prim-plan Bucureștiul, un oraș european cu o identitate și o istorie demne de un eveniment care și-a propus să celebreze spiritul special al României. Și, totodată, Bucureștiul ca spațiu urban la același nivel cu alte capitale europene, unde se regăsesc branduri internaționale de top. Tocmai de aceea, o parte a evenimentului Bucureşti Capitală Europeană va cuprinde prezentări de modă şi lansări ale unor branduri internaționale exclusiviste.

Aspecte din cadrul celor două evenimente vor fi transmise în 193 de țări din întreaga lume prin intermediul postului FashionTV.