Colecția F Eyewear, linia de ochelari de soare, rame și lentile de contact lansată anul acesta de FashionTV în colaborare cu designerii de la Tommy Fashion, a făcut furori la Târgul de Optică de la Hong Kong, impresionând atât prin produsele pe care le propune, cât și prin prezentarea oferită de modelele FashionTV România.

Linia F Eyewear, care cuprinde peste 100 de modelede ochelari realizate conform celor mai noi tendințe din domeniu în peste 10 culori, toate accesorizate cu logo-ul FashionTV, a atras la Hong Kong atenția distribuitorilor din Europa și Asia, urmând să fie din ce în ce mai accesibilă pe piață. “Am încheiat deja contracte cu distribuitori din Grecia, Hong Kong, India, Indonezia, Malaezia sau Singapore. Târgul de la Hong Kong ne-a oferit o excelentă oportunitate de a introduce brandul FashionTV clienților din Asia”, afirmă Elie Bou Boutros, CEO al Tommy Fashion Sunglasses.

Descoperă imagini în exclusivitate din Hong Kong în galeria de mai jos!

hong-kong-fashiontv-eyewear-22.jpg

Următoarea oprire în turneul de prezentare F Eyewear va fi o destinație de lux din Emiratele Arabe Unite, unde în perioada 17-25 noiembrie colecția va fi prezentată în cadrul expoziției Vision-X din Dubai.

Modelele FashionTV România se vor afla în Dubai pentru o serie de evenimente speciale de prezentare a colecției F Eyewear. Vrei să faci parte din echipă? Aplică pe Fashion Jobs!