Fashiontv si Tiriac Auto, le-a oferit, de curand, fetelor din comunitatea fpeople.ro job-uri de hostess la cel mai important turneu de tenis din România: BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015.

Din 18 pana in 26 Aprilie, la Arenele BNR, in Bucureşti, au fost prezente nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top.

Aici, cele mai noi modele de autoturisme de lux, marca Mercedes-Benz, au fost puse in valoare de catre frumoasele fete care au beneficiat de acest job.

Daca si tu esti studenta sau inca la liceu, dar vrei sa castigi banii tai fara sa iti intrerupi studiile, fie ca iti doresti sau nu o cariera in modelling, daca ai un aspect placut si esti sociabila, Fashiontv iti ofera ocazia de a lucra cu o echipa profesionista.

Poti fi hostess, sampler sau model pentru reclame, sa participi la emisiuni tv, prezentari de moda, sedinte foto, evenimente, targuri si expozitii nationale si internationale. Echipa Fashiontv va gasi pentru tine job-ul ideal, care sa se plieze perfect personalitatii, aptitudinilor si timpului tau liber.

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!

*Intra pe www.fpeople.ro pentru cele mai noi informatii despre Caravana Fashion TV 2015. Inscrie-
te pentru castingul online, aplica pe Fashion Jobs iar noi te vom contacta. Trebuie doar să ai un profil
de model în Comunitatea Fpeople.ro, unde să ai trecute datele de contact și să posteszi cat mai
multe fotografii actuale cu tine.

* Fashiontv nu percepe taxe de inscriere. Sedintele foto si deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile
fiind asigurate de Fashiontv!