Caravana Fashiontv a pornit o nouă etapă de preselecții pentru a descoperi tinere talente din întreaga țară. Dacă și tu îți dorești să te afirmi ca model pe catwalk-urile naționale și internaționale, să călătorești în întreaga lume și să beneficiezi de câștiguri sigure, te așteptăm cu cele mai noi joburi și oportunități!

Acum ai și tu șansa să devii model de top în echipa Fashiontv România, să colaborezi cu designeri celebri și cu cele mai mari agenții din lume.

Vrei să lucrezi în domeniul modei și frumuseții și să îți câștigi banii proprii, dar ești încă elevă sau studentă? Îți oferim numeroase joburi în domeniu, care se adaptează programului tău și care îți pot aduce câștiguri substanțiale: model pentru reclame și videoclipuri, sampler, promoter, hostess. În plus, poți beneficia de joburi în modeling chiar dacă nu locuiești în București sau poți aplica pentru una dintre cele 10 poziții de scouter ai Caravanei Fashiontv 2015!

Joburi pentru viitoare modele profesioniste – detalii aici!

Joburi cu program flexibil pentru eleve și studente – detalii aici!

Vrei să călătorești în întreaga lume cu Fashiontv – detalii aici!

Scouter în echipa Fashiontv – detalii aici!

Înscrie-te în Caravana Fashiontv 2015, cea mai importantă preselecție de tinere modele din România.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă!

Urmărește programul Caravanei Fashiontv 2015 pe www.fpeople.ro, aplică gratuit în secțiunea Fashion Jobspentru joburile și castingurile care ți se potrivesc și vino la preselecții!