Concursul internațional de modele Fashiontv Black Sea Model Awards are și în acest an concurente superbe, cu șanse la o carieră de top-model pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii. Vă prezentăm o galerie foto exclusivă cu frumoasele modele.

Fashiontv Black Sea Model Awards va avea loc în acest weekend pe scena FashionTV din Piața Cazino din Mamaia și va beneficia de o mediatizare extraordinară, fiind transmis în direct pe postul Fashiontv, cu o audiență de 850 de milioane de telespectatori din 193 de țări de pe cinci continente.

O primă etapă a concursului se desfășoară online, în aplicația de Facebook realizată de Fashiontv, unde concurentele pot fi votate de susținători. Pe scena Fashiontv din Mamaia va ajunge doar o parte dintre concurentele înscrise, urmând a se face delimitarea participantelor și a fi anunțate câștigătoarele din acest an.

making-of-black-sea-model-awards-2014-mamaia-82.jpg

making-of-black-sea-model-awards-2014-mamaia-225.jpg

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Ședință foto realizată pe plaja Ego din Mamaia

Foto: Alex Matei