Va fi o nouă vară cu evenimente spectaculoase marca FashionTV pe litoralul românesc! FashionTV România și Primăria Municipiului Constanța au marcat deschiderea sezonului estival 2014 pe litoralul românesc și debutul unei noi ediții a Fashion Summer Festival Mamaia printr-un spectacol de 1 Mai organizat în Club Bellagio din Mamaia.

Evenimentul prezentat de Claudiu Constantin a inclus lansarea noii piese de promovare a stațiunii Mamaia, intitulată A lu’ Mamaia, o producție HaHaHa Productions, interpretată de Delia și Speak. În cadrul spectacolului, Delia și Speak au fost invitați pe scenă de primarul Constanței, Radu Mazăre, și au interpretat piesa care în scurt timp va deveni hit.

Cum sună piesa interpretată de Delia și Speak? Descoperă aici!


Printre surprizele de care a avut parte publicul prezent în Club Bellagio s-au numărat și o prezentare a designerului Cătălin Botezatu, dar și prezența pe scenă a solistei Ania J, DJ, model și reprezentant al postului FashionTV.

Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de FashionTV este posibilitatea de a transmite mesaje pozitive despre turismul românesc în cel mai scurt timp, în toate colțurile lumii.

FashionTV a împlinit anul acesta 17 ani de realizări extraordinare, 17 ani de când postul este prezent la cele mai importante și exclusiviste evenimente din lume – Premiile Oscar, Fashion Week-uri, Grand Prix-uri. Și în acest an, FashionTV se va implica în promovarea turismului de pe litoralul românesc în cele 193 de țări în care transmite, dar și în mediul online, unde FashionTV ocupă locul al III-lea între canalele tv globale pe new media.

Așadar, turismul românesc și în special stațiunea Mamaia vor fi promovate și în acest an printr-o serie de proiecte și spectacole de excepție:

  • Caravana Turismului 1 mai – 30 iunie
  • prezența la Festivalul de Film de la Cannes 2014
  • Carnavalul Mamaia (care începe in 28 iunie)
  • Romanian Fashion Weekend 1-2 august
  • Baby Fashion Weekend 8-9 august
  • International Fashion Weekend 15-16 august
  • Fashiontv Tourism Awards Litoral 22 august.

Proiectul este realizat în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării.

Parteneri ai evenimentului de lansare: Hotelurile Malibu, Hawaii, Golden Tulip, Mercur Minerva, Majestic, Sulina, Ovidiu, Piccadilly, Parc, Dacia Sud, Delta, Dunarea, Doina.

Foto, video: Costin Nicolae, Matei Alexandru