Pe 11 mai, la Chisinau, presedintele si fondatorul FashionTV International, Michel Adam a fost invitat special al evenimentului organizat la Fashiontv Club Chisinau, cu ocazia aniversarii a 15-a a FASHIONTV, dar si a zilei sale de nastere.

70 de modele internationale cat si din Republica Moldova au defilat in haine de cele mai cunoscute brand-uri din lume, cu ocazia a 15-a Aniversari FashionTV.

Petrecaretii au avut parte de un show pe cinste, atmosfera fiind intretinuta de MC-ul international Ania J., iar invitati speciali din Romania au fost Dj Project si Adela Popescu, care au amanat un concert pentru a fi prezenti la acest eveniment.

“Am anulat un concert, pentru acest eveniment. Cunoastem foarte bine organizatorii, suntem ca in familie aici si ne bucuram ca o avem anul acesta pe Adela alaturi de noi”, a precizat Dj Cino Manzotti din trupa Dj Project.

Fashiontv Romania si Fashiontv Chisinau si-au propus ca impreuna sa dezvolte mai multe proiecte pe viitor pentru a promova modelele si designerii din Republica Moldova.