Maria Iacob, deținătoarea titlului Miss FTV România 2012, a fost invitată specială a celei mai recente etape a Raliului Aradului Atrium Mall, organizat de sportivul Mihai Leu.

Maria, unul dintre modelele de top ale FashionTV România, a avut chiar ocazia să parcurgă un traseu într-un bolid condus de campionul de raliu Francois Delecour. Încurajată de organizatorul raliului Mihai Leu, campionul mondial la box și campion național la raliuri, dar și de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și alți renumiți campioni de raliu, Maria a îmbrăcat costumul de copilot și și-a strâns centura pe scaunul din dreapta. După o cursă care a durat 7 minute, Maria s-a declarat încântată de prima ei experiență de copilot: „A fost o experiență fantastică, mai ales că eu sunt pasionată de când mă știu de sporturile cu motor”, a declarat Maria pentru iclara.ro. „Am mers pe un traseu cu foarte multe obstacole, s-au realizat multe drifturi, iar la un moment dat, preț de aproape 15 secunde, am zburat efectiv cu mașina prin aer”, a mai mărturisit Maria Iacob.

fashiontv-raliul-aradului-4416.jpg

Mihai Leu, Maria Iacob și Francois Delecour

Pe perioada desfășurării raliului, mai multe modele FashionTV Românias-au aflat la Arad, FashionTV implicându-se în promovarea acestui important eveniment din vestul țării. Cu această ocazie, FashionTV a organizat casting-uri de modele și shooting-uri în Arad. Acțiunile au avut loc cu sprijinul partenerului FashionTV, Atrium Mall din Arad.

Vrei să devii model? Creează-ți un cont în comunitatea Fpeople.ro, aplică la joburi în secțiunea FashionJobs și poti fi selectată pentru proiectele FashionTV din țară și străinătate!

Descoperă imagini în exclusivitate de la Raliul Aradului în galeria de mai jos!

 

Foto: Costin Nicolae