Fashiontv organizează Miss Universitas, cel mai important concurs de frumusețe ce se adresează studentelor. Evenimentul va avea loc pe 13 Aprilie în Club Princess București, începând cu ora 20:00. Pentru a vă înscrie la preselecție, accesați formularul de mai jos.

Miss Universitas promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din România, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă. Participantele vor avea ocazia să strălucească pe podium, în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, designeri, la fotografi și cameramani. Acestea vor purta ținute ale celor mai renumiți designeri, precum Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, dar și designeri internaționali.

Pentru a fi admise la concurs, canditatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă un aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani şi 26 de ani, să aibă înălţimea de minimum 1,70 m.

Concursul se va bucura și de promovare internațională prin intermediul televiziunii Fashiontv, cea mai importantă televiziune de fashion din lume.

Fashiontv celebrează diversitatea frumuseții, și pentru că frumusețea vine în nenumărate forme, toate participantele vor fi câștigătoare!

Toate concurentele selectate să participe la Miss Universitas vor fi premiate cu tratamente cosmetice sau ținute vestimentare.

La sfârșitul serii vor fi desemnate 7 finaliste. Premiile oferite de Fashiontv acestora sunt:

  • ținute, accesorii și cosmetice de la branduri de top
  • weekenduri gratuite la mare
  • cursuri gratuite de marketing online & styling
  • participarea la evenimentele Fashiontv din Hong Kong, Paris, Londra, Milano si Dubai.

Imagini de la edițiile trecute ale concursului Miss Universitas