In urma inscrierii in Caravana Fashiontv Moldova, opt norocoase au calatorit in Istambul, Turcia alaturi de echipa Fashiontv. Castigatoare titlului „ Miss Fashiontv Moldova”, Ana Belous, alaturi de Gradinari Mihaela „Miss f Vodka”, Cristina Ciocan „Miss f 88 Energy Drink”, Ecaterina Sau, Malvina Chiriac, Zveaghenteva Liuda, Silviana Plesca si Diana Lozovan, au avut parte de o experienta de neuitat in capitala care se intinde pe doua continente. Au ramas profund impresionate de cultura si de traditiile descoperite, majoritatea calatorind pentru prima data in strainatate. Modelele au vizitat cele mai importante obiective turistice, au facut cumparaturi in faimoasele bazare si au filmat pentru Fashiontv Store Istambul. Tot in cadrul Fashiontv Store au avut un photo-shooting cu echipa de profesionisti Fashiontv Turcia. Frumoasele moldovence au beneficiat de promovare in peste 193 de tari prin intermediul Fashiontv International si de asemenea au contribuit la promovarea Moldovei in toata lumea.

Iti doresti si tu calatorii, distractie, colaborari cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor? Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele! Fashiontv nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Participa si tu la castingurile Fashiontv din tara sau incrie-te printr-un cont gratuit pe site-ul fpeople.ro! Fashiontv crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!