Prezentari de moda, sedinte foto, filmari, safari, plaja si distractie in cele mai exclusiviste cluburi- asa arata o calatorie alaturi de Modelele Fashiontv Romania, in destinatia exotica: Asia.

De aceasta data le-am intalnim in magazinele Fashiontv din Bankok si Puket, unde au filmat clipuri promotionale care au rulat in peste 193 de tari prin intermediul Fashiontv International.

1-5.jpg

Ramanem tot in Thilanda, mai exact in Puket, unde frumoasele romance si-au petrecut seara de Revelion la peste 30 de grade, unde au prezentat tinute Fashiontv. Tot aici au avut filmari si sedinte foto de promovare a produselor Fashiontv, pe un luxos yacht: „o experienta de neuitat” ne spun ele.

3-5.jpg

In minunata Indonezia, modelele au avut sedinte foto pentru Fashiontv Magazin, purtand ochelari de soare de la cele mai mari brand-uri: CHANNEL,BVULGARI,PRADA etc. Au avut sedinte foto pentru un brand renumit de lenjerie intima din Jakarta si au filmat pentru Fashiontv International in Bali.

Norocasele romance au facut safari in jungla Indoneziana si au vizitat rezertatii naturale, unde s-au pozat cu animale salbatice. De asemenea, modelele au vizitat cele mai importante obiective turistice din destinatiile vizitate.

4-3.jpg

Si ca experienta asiatica sa fie una completa, distractia s-a tinut lant in cele mai exclusiviste cluburi din Bangkok, Puket, Pattaya si Bali, unde au filmat clipuri pentru sectiunea F Party cu produsele Fashiontv Luxury.

Si iata, ele sunt norocoasele castigatoare din Caravana Fashiontv, care si-au vazut visele indeplinite: Andrada Simedru, Alexandra Spinu, Roxana Popirtac, Georgiana Vreme, Alexandra Mariuca, Dana Prisoschi, Andreea Rotaru, Alexandra Badea si cele doaua frumoase moldovence din Caravana Fashiontv Chisinau, Ecaterina Sau si Svetlana Sau.

Daca vrei si tu experiente de neuitat alaturi de echipa Fashiontv Romania, nu ezita sa partici la casting-urile din Caravana Fashiontv sau inscrie-te printr-un cont gratuit pe fpeople.ro!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!