Sunteți curioși cum se pregătesc modelele înaintea unui show important? Vă invităm în culisele FashionTV pentru a descoperi etapele care trebuie parcurse pentru ca totul să arate bine pe catwalk.

Rezultatul final l-ați văzut pe podiumul evenimentului București Capitală Europeană, organizat de FashionTV România la începutul lunii aprilie, unde modelele au defilat în creații Prada, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Etro, Fendi, Neil Barrett si DSquared2, branduri aduse în România prin reprezentantul lor oficial, Mengotti.

Fitting-ul, adică probarea ținutelor pentru a stabili dimensiunile și vestimentația pe care o va purta fiecare model, este una dintre etapele cele mai importante dinaintea unui show de modă. În exclusivitate, vă arătăm imagini și un video în care puteți vedea modelele FashionTV probând creațiile vestimentare ale brandurilor de lux pentru show. Descoperă toate detaliile mai jos!

cos-0068.jpg

Foto: Matei Alexandru

Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri și să participi la evenimentele Fashiontv din țară și străinătate, înscrie-te în comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana Fashiontv și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.