Si in acest an Fashiontv a fost prezent la Festivalul de Film de la Cannes si la evenimentele care l-au insotit. Modelele Fashiontv din Romania au fost invitate sa se alature echipelor care au gazduit marele eveniment de pe Riviera Franceza.

Modele care au participat la evenimentele importante de la Cannes si Viena au fost selectionate dintre modelele care s-au inscris in Caravana Fashiontv pe www.fpeople.ro, singura comunitate online dedicata exclusiv modei, atat iubitorilor cat si profesionistilor sai.

Din programul evenimentelor la care au fost invitate modelele Fashiontv nu au lipsit prezentarile de moda, prezenta la evenimentele mondene si concerte.

Un alt eveniment important la care echipele Fashiontv au fost invitate a fost conferinta internationala Zepter la Viena. Invitati din intreaga lume au putut admira modelele Fashiontv – printre care topmodelul Claudia Neghina si Ioana Francia – in prezentarea de succes semnata de designerul Catalin Botezatu. Colectia Tarina prezentata la Bucharest Fahsion Week, editia din decembrie 2011 a incantat fiind ovationata de intreaga audienta.

Inca o data, se confirma faptul ca pentru tinerele talente, Caravana Fashiontv reprezinta o adevarata rampa de lansare. Fie ca-ti doresti sa devii model, actrita sau sa gasesti sprijin in cariera, Fashiontv iti da o sansa. Inscrie-te si tu pe www.fpeople.ro!