Pe 16 aprilie, fondatorul FashionTV, Michel Adam si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o petrecere exclusivista laAlbertina Passage, in Viena. Evenimentul a cuprins printre altele si o prezentare de moda semnata Catalin Botezatu, pentru care au defilat modelele : Roxana Popirtac, Diana Cerciu, Alina Casoltan, Betina Morariu si Alexa Dinescu. Tot aici norocoasele romance au avut oportunitatea sa-l intalneasca pe celebrul Jean Claude Van Damme.

Calatorii, distractie, colaborari cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor! Ce iti poti dori mai mult?

FahionTV deruleaza in aceasta perioada proiectul Caravana FashionTV prin intermediul caruia tinerele din toata tara sunt invitate sa participe la castingurile noastre, obtinand sansa unui viitor in lumea modelingului si nu numai. Caravana FashionTV a reprezentat si reprezinta o rampa de lansare pentru modele de renume din Romania, oferindu-le tinerelor debutante joburi importante la care altfel nu ar avea acces, cat si oportunitatea de a participa la evenimentele de nivel international organizate de FashionTV.

Echipa noastra este in continua cautare de noi talente deci nu ezita sa te prezinti si tu la castingul din orasul tau. Ai posibilitatea sa iti schimbi viata, sa reusesti pe cont propriu si sa ii faci pe cei dragi mandri de tine.

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!