Turneul extraordinar de promovare a colecției F Eyewear a ajuns într-o nouă destinație spectaculoasă de pe glob. După lansările din această toamnă de la Paris, Londra și Hong Kong, modelele FashionTV România au avut ocazia să prezinte superbele accesorii la cel mai important târg de optică din Orientul Mijlociu: Vision-X Optistyle Dubai 2014.

Au fost șase zile pline petrecute în impresionantul oraș de pe malul sudic al Golfului Persic. Înconjurate de lux și opulență, în poate cel mai fascinant peisaj urban de pe mapamond, modelele FashionTV România au trăit la maximum fiecare clipă.

Colecția F Eyewear, însumând peste 100 de modele de ochelari de soare, rame și lentile de contact de o calitate ireproșabilă, s-a lăsat descoperită pe parcursul celor câteva zile de târg. Vizitatorii de la Vision-X Dubai au fost seduși atât de complexitatea colecției, cât și de prezentarea oferită de superbele modele românce. Spectacolul seducător a fost completat și de rochiile couture, create de cunoscutul designer Walid Atallah, pentru care ochelarii marca FashionTV s-au dovedit accesoriile perfecte.

af5a2477.jpg

Imagini exclusive de la Vision-X Dubai în galeria de mai jos.