Pentru câteva zile, la începutul lunii decembrie, patru modele FashionTV România au uitat de paltoanele groase de iarnă, cizme și eșarfe călduroase și s-au delectat cu mâncăruri exotice, cocktail-uri, soare și piscine luxoase. Deja le invidiem, nu-i așa? Să vedeți când veți afla detaliile!

Bianca Balla, Irina Ceban, Iuliana Zaborot și Neli Tatar au călătorit în Singapore și Bangkok, două destinații spectaculoase în care au trăit la maximum experiența FashionTV. Cele patru frumoase au promovat noua colecție de accesorii F Eyewear în cadrul unor super party-uri în fClub Singapore și fClub Bangkok. În calitate de reprezentante ale brandului FashionTV au avut un program plin. Plin de surprize incredibile!

singapore1.jpg

După filmări, petreceri și întâlniri cu profesioniști din lumea modei și divertismentului, modelele s-au bucurat și de momente unice de relaxare, devenind cele mai răsfățate și admirate turiste ale luxoaselor hoteluri Four Seasons din Bangkok și Marina Bay Singapore. Aici, frumoasele tinere s-au relaxat în celebra piscină Infinity de pe acoperișul hotelului, de unde au avut o panoramă impresionantă asupra întregului oraș.

singapore4.jpg

Mai multe imagini, în galeria de mai jos!

Ești frumoasă, talentată și vrei să faci parte din echipa de modele FashionTV? Înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro și poți fi selectată! Creează-ți aici un cont de model și completează-l cu cât mai multe fotografii și detalii despre tine.