Crina Radu a câștigat titlul de  Miss Telegenic în concursul de frumusețe Miss Black Sea susținut de Fashiontv. Ea a fost recrutată anul trecut de către scouterii Fashiontv. De atunci viața Crinei s-a schimbat spectaculos – a avut parte de prezentări de modă, a câștigat diferite premii în cadrul concursurilor de frumusețe și și-a construit un book profesionist de invidiat. La sfârșitul acestui an, Crina a călătorit alături de echipa Fashiontv în excentricul Abu Dhabi, capitală a Emiratelor Arabe, unde a petrecut o vacanță de vis  la soare.

Frumoasa Crina Radu a petrecut noaptea de Anul Nou într-una dintre cele mai selecte locații din Abu Dhabi, Khalifa City din zona rezidențială de lux a orașului. În zilele ce au urmat, Crina a vizitat cele mai importante atracții ale Dubai-ului precum Mall Dubai – construcție impresionantă gazdă a celor mai luxoase branduri internaționale, a vizitat parcul de distracții Ferrari World Abu Dhabi, sau s-a delectat cu spectacolul de teatru și acrobații RED Show. Totodată, Crina a încheiat și un contract de colaborare cu cea mai prestigioasă companie de bijuterii de lux din lume, celebra Mouawad ce creeză bijuteriile pentru fashion show-urile Victorias Secret. Crina va avea avea oportunitatea să lucreze, astfel, alături de modele consacrate, de talie internaţională, care au devenit deja iconice pentru ultracunoscutul brand de lenjerie intimă Victorias Secret. Ea se va reîntoarce în Abu Dhabi şi Dubai în luna aprilie, când va lua parte la Arabian Fashion Week, cel mai important festival de modă din Emiratele Unite.

Crina are 18 ani și o inaltime de 1,70. Este din Bucuresti si este eleva in clasa a XII-a la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti unde studiază Arta Actorului. In cadrul concursului Miss Litoral 2015 a obtinut titlul de Miss Jupiter, iar in 2016 a participat la concursul Miss Black Sea, unde a obtinut titlul de Miss Telegenic.

Pasiunile Crinei sunt dansul, modelingul, actoria si schiatul. In viitor își dorește să ajungă o femeie independenta si de succes. Persoana pe care o admiră este Charlize Theron, iar din lumea modei le admiră pe Madalina Ghenea si Cara Delavingne. Citatul ei preferat este “Succesul este o stare de spirit” – Ben Renshaw.