Kaia Gerber a deschis spectacolul Moschino Spring / Summer 2018 ce a avut loc cu ocazia Milan Fashion Week, purtând o jachetă de motor din piele, pălărie și cizme asemănătoare cu cele pe care mama ei, Cindy Crawford, le-a purtat într-o faimoasă fotografie a supermodelului făcută de Peter Lindbergh pentru Vogue în 1991.

Kaia a purtat, de asemenea, și un tricou My Little Pony, cea mai recentă lansare dintr-o colecție capsulă care l-a făcut pe Jeremy Scott, designerul de la Mosquino atât de popular popular, la un nivel la care Franco – fondatorul casei Moschino – nu putea decât să viseze.
Balerine motocicliste – aceasta a fost povestea lui Scott pentru această colecție: jachete de piele, bustiere din satin, tutu de tul si ciorapi de plasă, la care se adaugă câteva detalii DIY adolescentine de genul tricoului pe care era scris SHIRT HAPPENS.

 

“Trebuie să rămân super-pozitiv, pentru că trebuie să dau acea pozitivitate oamenilor”, spune Scott, a cărui semnătură o poartă colecția Moschino SS 2018, și noi credem că, prin această colecție tinerească, omogenă, a reușit.