Oana Cristina Cataloiu este frumoasa tânără ce deține titlul de Miss Fashiontv București 2016. La vârsta de 25 de ani, cu o înălțime de 1.74, 50 kg, și cu măsuri perfecte – 85-60-90, Oana Cristina are toate atuurile pentru a-și clădi o carieră de succes în lumea modellingului.

Oana este din București, unde a studiat la Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Crestine Dimitrie Cantemir. Oana este pasionată de muzică pentru că îi creează o stare pozitivă de energie și o relaxează. Speră ca într-o zi să-și îndeplinească visul de a și cânta. Timpul liber alege să și-l petreacă citind romane de dragoste sau făcând sport.

Colaborarea Oanei cu Fashiontv a început în urmă cu un an, când a participat la un casting organizat de Fashiontv. Oana plănuiește ca în viitor să-și construiască o carieră de succes în modelling, în special în industria modei internaționale, lucru pe care și l-a dorit de la vârsta de 17 ani. Admiră și apreciază modelele de succes ce au avut o ascensiune extraordinară în industria modei, modele precum Alice Peneaca, Irina Shayk, Adriana Lima si Alessandra Ambrosio.

Pentru Oana, Fashiontv înseamnă dezvoltare personală și profesională ca model și oportunitatea de a cunoaște industria modei de pe întreg mapamondul. Oana consideră că ingredientele succesului în modelling sunt: o personalitate puternică, atitudinea și curajul de a face ceea ce îți dorești.

Ea le sfătuiește pe tinerele care aspiră la o carieră de model să persevereze, să se înarmeze cu răbdare, să-și folosească feminitatea aparte, să fie serioase și să știe că viața de model nu înseamnă numai aspect fizic, ci și foarte multă personalitate.