Zilele excepționale pe care modelele Fashiontv România le-au petrecut la Paris în perioada prezentărilor de modă pentru sezonul primăvară-vară 2015 au inclus prezentări dedicate noii colecții F Eyewear și multă distracție. Fetele au petrecut în unul dintre cele mai hot cluburi din capitala Franței, au filmat pentru postul internațional Fashiontv și au fost machiate și coafate de una dintre cele mai bine cotate echipe de stiliști din Paris.

Rochiile feminine semnate de designerul român Clara Rotescu, dar și provocatoarele ținute semnate Cătălin Botezatu au fost prezentate publicului sosit din toate colțurile lumii pentru a descoperi cele mai noi creații din domeniul modei, expuse la Parc des Expositions de Villepinte.

Descoperă jurnalul în imagini de la Paris: ziua 1, ziua 2, ziua 3

Imagini în exclusivitate surprinse în ultimele două zile ale evenimentelor organizate de Fashiontv România la Paris, în galeria de mai jos!

fashiontv-models-paris-f-eyewear-2014-20.jpg

Vrei să faci parte din echipa de modele Fashiontv? Și tu poți călători în destinații de vis din întreaga lume! Creează-ți un profil în Comunitatea Fpeople.ro și urmărește secțiunea Fashion Jobs pentru cele mai noi oportunități din modeling și beauty!

Foto: Alex Matei