Iulia Roșca este frumoasa câștigătoare a titlului de Miss Litoral al acestui an, cel mai râvnit titlu de frumusețe de pe malul Mării Negre. Tot în 2017, Iulia a câștigat premiul de Miss Fashiontv Champagne în cadrul competiției Miss Fashiontv Black Sea, concurs care selectează în fiecare an cele mai frumoase modele din țările de la malul Mării Negre în lupta pentru râvnitul premiu cel mare.

Ediția extraordinară a Miss Fashiontv Black Sea din acest an a reunit pe aceeași scenă 30 de concurente din România, Moldova, Ucraina, Rusia și Israel, însă furmusețea deosebită a Iuliei a făcut-o să fie remarcată de juriul concursului, printre care s-a numărat chiar fondatorul și președintele Fashiontv Michel Adam, aducându-i titlul de Miss Fashiontv Champagne.
Iulia are o înălțime de supermodel – 1.75 m, merge la liceu – Colegiul Economic A. D. Xenopol, unde este în clasa a XII-a, are ca pasiune dansul, iar în timpul liber se pregătește pentru susținerea baclaureatului.

 

Iulia a fost remarcată de scouterii Fashiontv la începutul acestei veri. Ea se află în echipa Fashiontv de la începutul lunii iunie, însă a participat deja la nenumărate evenimente Fashiontv și la campanii de publicitate, precum seria de reclame Fashiontv Cosmetics.