Brandul românesc Atmosphere Fashion și-a prezentat cea mai nouă colecție în cadrul unui eveniment organizat la Casa Vernescu, pe Calea Victoriei. Lansarea a inclus și finala concursului FashionTV Designers Contest, finaliștii aducând pe podium creațiile pe care le-au realizat în atelierele Atmosphere.

Modelele FashionTV au defilat în ținute de primăvară-vară, propunerile brandului adresându-se tinerelor care iubesc să fie remarcate. Înființat în anul 2002, Atmosphere Fashion este unul dintre brandurile vestimentare de la noi care se bucură de succes în rândul tinerelor, scopul său încă de la început fiind să ofere cele mai noi trenduri din modă la preţuri accesibile.

Finaliștii FashionTV Designers Contest, cărora le-au fost deschise ușile atelierelor Atmosphere pentru a pune în practică schițele pe care le-au realizat, și-au adus creațiile vestimentare pe podium. Medea Kope, Diana Ionela Iordache și Viorel Rusu au ajuns în finala FashionTV Designers Contest după ce și-au trimis schițele prin intermediul Fpeople.ro, site oficial al FashionTV în România.

Atmosphere Fashion, alături de FashionTV, a organizat un concurs care se adresează designerilor aspiranti, fie ca acestia au studii de specialitate sau doar un talent deosebit si capacitatea de a reinterpreta tendintele date de moda internationala.

Castigatorul concursului, Viorel Rusu, va avea ocazia de a colabora cu cele doua branduri, de a-si transforma ideile in realitate si de a le prezenta in cadrul unor evenimente atat in Romania, cat si in strainatate.

Aceasta este prima editie a competitiei care se doreste a se transforma intr-un eveniment anual. Atmosphere si FashionTV Romania doresc ca acest concurs sa ofere in fiecare an sansa de a se remarca unui designer aspirant.

Vezi toate imaginile in galeria de mai jos!