Romanian Fashiontv Week a avut loc în zilele de 17 și 18 noiembrie, la Phoenicia Grand Hotel din capitală, eveniment ce a adus împreună pe aceeași scenă, pe parcursul celor două zile, elita brandurilor și designerilor naționali și internaționali, concursul de frumusețe Miss Fashiontv Turism, precum și Gala Turismului Românesc si Gala București Capitală Europeană.

Modelele Fashiontv și participantele la concursul de frumusețe au avut ocazia să strălucească pe podium, în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, designeri, stiliști vestimentari, până la fotografi și cameramani. Ne mândrim cu munca depusă de colaboratorii noștri, Școala de make-up Ramona Chirță, o echipă de profesioniști dedicați. Cursurile susținute la Școala de make-up Ramona Chiriță sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA) si recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, dar si international. Cursurile se desfasoara in Bucuresti, Brasov si Constanta. Modulul intensiv de machiaj profesional are durata de 2 saptamani (64 ore de curs), de luni pana vineri intre orele 10.00-17.00 si se adreseaza studentilor fara experienta in domeniul machiaj, dar si make-up artistilor cu experienta, majoritatea tehnicilor prezentate fiind noi pentru Romania.

Cursurile au loc într-o zona ultracentrala din Bucuresti (zona Universitate, deasupra Librariei Mihai Eminescu), str. Academiei, nr. 7, et. 1, Sector 1. Sala de curs este dotata la standarde europene, iar practica se face cu materialele scolii. Inscrierile se pot face la scoalademakeup@ramonachirita.ro sau la telefon 0722 500 502.

Iată câteva momente din backstage, locul unde profesioniști în make-up și coafură au lucrat cu pasiune și dedicare pentru a evidenția frumusețea tuturor modelelor și concurentelor.