E cel mai important târg internațional de turism! WTM London 2014 reprezintă o provocare pe măsură, pentru că este pentru prima dată când stațiunea Mamaia își va prezenta atracțiile alături de alte destinații superbe din întreaga lume. Mergem cu costumele de carnaval și cu un spectacol cu totul și cu totul special!

Între 3 și 6 noiembrie 2014, la standul României de la WTM London 2014, Fashion Luxury Events va organiza o serie de spectacole care vor prezenta Mamaia prin proiecții video cu atracțiile stațiunii, dar și momente inedite cu scopul de a reflecta acele aspecte care disting Mamaia pe harta destinațiilor turistice ce merită vizitate: evenimente, cluburi, petreceri, plaje. În program sunt incluse și prezentări de modă și momente de Carnaval Mamaia, în cadrul cărora participanții îmbrăcați în costume de carnaval vor defila și vor interacționa cu vizitatorii prezenți la târg.

Ai calități de model și vrei să ajungi la Londra pentru a promova stațiunea Mamaia? Aplică la castingul pe care îl organizăm online –>> Fashion Jobs