Repetițiile pentru Carnavalul Mamaia 2014 au început din timp pentru ca grandiosul spectacol să își surprindă spectatorii cu un show total! Modelele FashionTV și-au aflat rolurile pe carul alegoric al Primăriei Constanța, în care vor defila pe faleza din Mamaia alături de regele carnavalului, primarul Radu Mazăre.

Descoperă mai jos galeria foto exclusivă de la repetițiile de pe faleză!

repetitie_carnaval2014-36.jpg

Vrei să fii model? Profită și tu de această vară pentru a vedea lumea! FashionTV România pregătește o vară plină de evenimente extraordinare! Încă mai ai timp să te înscrii în Caravana FashionTV și să fii selectată pentru a-ți petrecere vara pe litoralul românesc sau călători spre alte destinații superbe din întreaga lume.

Înscrie-te în castingul online pentru Caravana FashionTV, aici, pe Fpeople, iar noi te vom contacta. Trebuie doar să ai un profil de model în Comunitatea Fpeople.ro, unde să putem vedea datele tale de contact (lasă-ne numărul de telefon, pentru a putea lua legătura cu tine) și cât mai multe fotografii actuale cu tine. Toate datele pe care ni le furnizezi sunt confidențiale.

Ești din București? Înscrie-te online aici!

Ești din celelalte orașe ale României? Înscrie-te online aici!

Ești din Republica Moldova? Înscrie-te online aici!